Title Image

Stilling ledig

Mekaniker / traktorfører
Stillingen som mekaniker/traktorfører blir ledig våren 2022. Vi ønsker å ansette en ny medarbeider i stillingen som kan overlappe med dagens mekaniker nå i vår, men vi er fleksible med tiltredelsestidspunkt for rette medarbeider.

Vi er ute etter deg som er genuint interessert i jordbruk og moderne landbruksteknologi. Du kan både jobbe selvstendig, men også fungere godt i et team.

Stillingen byr på varierte arbeidsoppgaver, men hovedansvarsområde er maskinpark og tekniske installasjoner. Traktorførerdelen av stillingen har sine naturlige topper i vår- og høst-onn hvor vi legger stor vekt på rettidsfaktoren – rett tiltak til rett tid. I onnene hjelper også øvrige ansatte til i jordbruket slik at arbeidsbelastningen ikke blir uoverkommelig. Foruten hovedansvaret for vedlikehold av maskinparken, må personen være forberedt på å hjelpe til med små og store vedlikeholdsoppgaver sammen med resten av teamet.

Vi tilbyr en trivelig arbeidsplass, en topp moderne maskinpark, hyggelige kolleger, og gode pensjon- og forsikringsordninger. Bolig på eiendommen kan stilles til disposisjon og vi tilbyr konkurransedyktig lønn. Interessert?

Kontakt Gårdsbestyrer Egil Samnøy på tlf. 913 92 108 eller samnoy@jarlsberghovedgard.no.

Søknadsfrist: 15. mars 2022

 

Etablering av årets vekst.

Topp teknologi gjør jobben effektiv.